Nyhetsbrev januari 2018

Styrelsen söker nya ledamöter och informerar om renovering

Styrelsen

Åsa Norrbom avgick som styrelseledamot den 31 januari på grund av att hennes arbetsgivare inte tillåter bisysslor. Nu behöver styrelsen minst en ny ledamot som kan gå med snarast möjligt. Om du väljs in kommer du däremot inte ha rätt att ta beslut förrän föreningsstämman formellt valt in dig. Styrelsen har mycket på gång och behöver förstärkning, detta kan vara ett gott tillfälle att prova på hur styrelsearbete fungerar innan du blir invald. Det enda du behöver göra är att skicka ett mail till styrelsen om att du är intresserad.

Renovering av fasad, fönster och balkonger

Styrelsen har under hösten tagit hjälp av Pararet AB i form av byggprojektledare för att ta fram ett anbudsunderlag för renovering av fasader, fönster och balkonger. Renoveringen inkluderar även grind, entrédörrar och passersystem. Anbud har kommit in och styrelsen håller nu på att gå igenom dessa. Under årsstämman i vår kommer detta tas upp för stämmobeslut.

Sopor

Gården och förrådslokalen är inte en plats för sopor. Alla sopor som ligger utanför sopkärlen drar till sig råttor och annan ohyra som vi inte vill ha på vår gård. Brännbart och matavfall läggs i sopkärlen på gården, all annan återvinning samt grovsopor får man gå den korta promenaden till Götgatan 13 med. All bortforsling av sopor kostar föreningen pengar som alla får betala för genom månadsavgiften. Vänligen ta hand om våra gemensamma ytor!

Tvättstugan

Tänk på att alltid tömma luddfiltret och att i dessa nya maskiner behövs det inte lika mycket tvättmedel som i de tidigare. Tänk på miljön och öka maskinernas och dina kläders livslängd!