Nyhetsbrev juni 2017

Avier, cykelpassage, blommor & semester

Betalning av avier

SBC har uppmärksammat styrelsen om att vissa boende har betalat sina avier till föreningens gamla konto. De som har gjort detta kommer få betalningspåminnelser, för att ordna detta kontakta SBC på 0771-722 722 eller kundtjanst@sbc.se. Styrelsen uppmanar alla att betala till rätt konto och använda sig av informationen som finns på avierna.

Cykelpassage till grannfastigheten

Styrelsen har träffat styrelsen för brf Sparven 5 som är huset där pizzeria Del Fornaio ligger. De har blivit beviljade passage till sin gård genom vår grind för deras cyklar. De båda föreningarna ser fram emot ett framtida samarbete när det kommer till gården.

Blommor på gården

Styrelsen hyr in blomkrukor till gården som kommer placeras inom kort på ett par specifika ställen. Dessa ska inte flyttas på när de väl placerats. Styrelsen hoppas att dessa kommer bidra till en trevligare gårdsmiljö fram tills att hela gården görs om i framtiden.

Sopor

Gården är inte en plats för sopor. Alla sopor som ligger utanför sopkärlen drar till sig råttor och annan ohyra som vi inte vill ha på vår gård. Brännbart och matavfall läggs i sopkärlen på gården, all annan återvinning får man gå den korta promenaden till Götgatan 13 med.

Tvättstugan

Nu när tvättstugorna är igång får vi hjälpas åt med att hålla dem fräscha. Tänk på att alltid tömma luddfiltret och att i dessa nya maskiner behövs det inte lika mycket tvättmedel som i de tidigare. Tänk på miljön och öka maskinernas och dina kläders livslängd!

Rökning

Under årsstämman i april beslutades det om att föreningen ska eftersträva att innergården skall vara rökfri. Vänligen respektera medlemmarnas önskan.

Styrelsen tar semester

Styrelsen tar nu semester och kommer inte kunna svara på de boendes frågor lika snabbt som annars, vi ber därför alla om förståelse om detta. Många frågor kan tas direkt med SBC.

Styrelsen önskar alla en trevlig midsommar och sommar!