Nyhetsbrev nov 2016

Årsstämma, postboxar och förråden


Kallelse till årsstämma - äger rum den 28 november kl. 19.00

Mötet hålls i 24Storage lokaler på Skogsbacken. Dagordning, årsredovisning för år 2015 samt förslag till nya stadgar finns tillgängligt HÄR men även i pappersform vid begäran. Påminnelse om årsstämman kommer sättas upp när det närmar sig. Övriga beslut som kommer tas upp är följande:
- Förslag till nya stadgar (kommer beslutas om genom två stämmor)
- Ombyggnad av tvättstuga
- Borttagning av grovsoprummet

Postboxar

Postboxar kommer att monteras upp innanför grinden den 11 november men kommer inte tas i bruk förrän de är besiktigade av Posten. De gamla kommer att skrotas förmiddagen den 28 november, se till att tömma din postbox innan det, om det finns något i de gamla kommer styrelsen endast ta hand om den adresserade posten. Nycklar till de nya facken kommer läggas i de gamla facken efter den 11 november. Namn till samtliga postfack kommer att tas från lägenhetsregistret. Egna lappar är ej tillåtet att sätta upp.

Tvättstuga

Renovering av tvättstugan samt bygge av ny kommer att påbörjas strax efter årsskiftet. Arbetet är omfattande och är beräknat att ta 9-10 veckor.  Hur tvättande ska gå till utreds just nu, alternativen är att ställa en tvättmaskin och torktumlare utanför grovsoprummet, eller att träffa en överenskommelse med kemtvätten på Skogsbacken. Återkommer om det.

24Storage informerar

24Storage kommer dela ut unika koder till förråden med start 19/11, styrelsen kommer att dela ut de nya koderna i postfacken. De informerar även att förrådslokalen är stängd för ommålning kl. 12.00 den 18/11 till morgonen den 19/11.

Du som har förråd nummer 84, kan du kontakta styrelsen?

Störningsjouren

Föreningen kommer att ansluta sig till Störningsjouren inom kort. Återkommer med mer information när det är klart. Tänk på att vi bor i en fastighet med tunna väggar/tak/golv, visa dina grannar hänsyn. Om du ska ha fest utöver ordinarie tider (07.00-22.00) så sätt upp en lapp som informerar om detta i tid.