Nyhetsbrev okt 2016

Stämma, bli styrelsemedlem och element

Kommande föreningsstämma – skicka in motioner!

Då föreningsstämmorna blivit förskjutna sedan tidigare på grund av föreningens revisor kommer föreningsstämma för år 2015 hållas i höst för att sedan vara ikapp. Exakt datum kommer aviseras i god tid. Vi vill uppmana alla boende att skicka eventuella motioner. Dessa ska gås igenom av styrelsen så att vi kan ta upp dem på dagordningen som ska gå ut tillsammans med kallelsen, därför måste de komma in senast 3 veckor innan stämman. Skicka dem till brfsparven18@gmail.com eller i föreningens postfack i port E. Information om hur du skriver en motion finns HÄR såväl som mall och exempel.

Nya styrelsemedlemmar

Styrelsen behöver ta in nya medlemmar då Sebastian Bergqvist avgår på grund av flytt i december och Clara Radell bor utomlands fram till februari. Vill du vara med i styrelsen och påverka en rad med projekt som är i gång – anmäl intresse!

Elementnycklar

Styrelsen har nu köpt in elementnycklar som delas ut till de boende. I fall en postbox är för full kommer elementnyckel inte delas ut och den boende får kontakta styrelsen på egen hand. Instruktion lämnas tillsammans med nyckel och det finns även en video HÄR.

Grindbyte

Grinden har inte bytts ut ännu på grund av sjukdom hos leverantören men det senaste är att det nu är på gång.

Tvättstuga

Styrelsen ska tillsammans med entreprenör och konsult gå igenom vad som ska göras och skriva kontrakt. Mer info kommer.

Passersystem och postboxar

Detta är på gång och som det ser ut nu kommer postboxarna att monteras först. Passersystem ses över men är beroende av den nya grinden, skicket på portarna samt renoveringen av tvättstugan. Mer info om detta kommer.

Förvaltare

Diskussion om teknisk och ekonomisk förvaltare fortgår, mer konkret info om detta kommer längre fram i vår.